top of page
Antecedentes de puntos

ACTIVITATS EXPOSICIÓ ATENEU FUNDACIÓ ILURO

Actualizado: 21 mar 2023

Al llarg de tres setmanes hem pogut gaudir de diferents activitats realitzades a l’Ateneu de la Fundació Iluro:

TALLER INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

El Taller d’Intel·ligència Emocional “ El semàfor de les emocions” va ser adreçat a les famílies dels alumnes de P-3 fins a 2n de Primària. L’objectiu d’aquesta tècnica és millorar l’autocontrol emocional, principalment de les emocions negatives, i dotar de més eines per tal d’aprendre a gestionar de manera més adequada les situacions de la vida quotidiana.

El Taller d’Intel·ligència Emocional “ Una ajuda no és un deute” va ser adreçat a les famílies dels alumnes de 3r fins a 6è de Primària. L’objectiu d’aquesta activitat va ser potenciar les competències per a la vida i el benestar, intentant fer comprendre a pares i fills que es poden fer coses pels altres desinteressadament.

POLSIM DE PAPALLONA

Els nens i nenes de Primer i Segon de Primària van representar aquesta cantata que explica la història on el món màgic de les fades i els encanteris, es barreja amb la realitat d’una nena, que li costa apreciar el que l’envolta i només està pendent d’ella mateixa.

Gràcies a la fada aconsegueix obrir els ulls i gaudir dels aspectes més importants de la vida.

La Cantata va tenir el recolzament d’ ex-alumnes que van fer de protagonistes de la història amb els papers de l’Ona, la Laia, la Iaia, el narrador,…YOGA

Dear families! Last Wednesday we had the opportunity to share a bit of the yoga we are doing at school. The room in the Ateneu was full packed!!! Many people of all ages came to enjoy the practice of yoga through play, dance and laughter. We ended up with a bright smile in our faces and in our hearts! Thank you for coming and special thanks to Ainhoa and Elena for a nice performance.
CONCERT FLAUTES 6È

Els alumnes de Sisè de Primària van oferir un concert amb un repertori molt variat, des de música del Barroc fins a cançons tradicionals catalanes, passant pel Classicisme amb obres de W. A. Mozart o interpretant el Virolai com a cloenda del concert.
3 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo

Kommentare


  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page