top of page
Antecedentes de puntos

ENS VISITA UN MÚSIC DEL SR. ROBAFAVES

Hola, famílies😉!


Avui, el grup de mitjans i grans han tingut un matí sobre rodes ⚙️🛞molt esportiu🤾! Han portat bicicletes🚲, patinets🛴 i patins ⛸️per passejar plegats pel passeig marítim i espigó de Mataró🌊. Després d'una estona de rodatge, s'han refugiat a l'ombra per esmorzar🥪🍉. Quan ja tenien tots la panxa plena 🫃🏼i cremat energia en un parc proper🛝🏞️, ha tocat tornar a pujar a les rodes i retornar a l'escola😖. El matí ha finalitzat fent conjuntament el joc del llop🐺 a la saleta.

En canvi, cicle infantil ha iniciat el matí fent sorra màgica ⌛️i s'han sorprès gratament dels colorits 🌈🎨i bonics que han quedat els pots. Després d'agafar forces per convertir-se en autèntics xefs 👨‍🍳👩‍🍳🧑‍🍳han creat unes galetes 🍪boníssimes que se les berenaran.


A la tarda han rebut la visita d'un músic del Sr. Robafaves🫛, el qual els hi ha demanat que busquessin més faves🫘 perquè amb les que tenien no eren suficients per ajudar a tornar als músics 🎶i al Robafaves a tocar a la festa major de la ciutat de Mataró. En Robafaves els hi ha explicat que miressin molt bé als voltants per poder tornar a tenir Santes aviat.

Els petits han aprofitat l'estona per jugar al telèfon☎️ i fer jocs d'aigua💦. Mentre els mitjans feien un mural de les santes amb gel🧊. Per l'experiment 🧪🧫 han necessitat pintura congelada! Aprofitant que s'havia d'assecar, han tret la seva part més vocal en un karaoke 🎤conjunt. I els grans a la tarda hem fet activitat de MasterChef: un batut d'oreo, gelat de vainilla i llet ben freda. Que bo que estava😋😋

A continuació us deixem totes les fotografies📸 d’avui:


Fins demà👋🏼!


RECORDEU que els grans marxen al TIBIDABO demà🎡 quedem tots a les 9:00h al casal i pujarem a agafar el bus🚌. Els que es vulguin quedar al menjador el divendres, haureu de comprar i donar el tiquet de menjador demà 🎟️

62 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Bon estiu!

Bon estiu

Comments


  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page