top of page
Antecedentes de puntos

Llums, càmera, acció!

Actualizado: 21 mar 2023

Una de les novetats destacades d’aquest curs a l’escola és la introducció al món de l’audiovisual i el cinema, portada a terme dins de l’assignatura d’informàtica.

Els alumnes de quart estan vivint en primera persona l’experiència d’escriure un curtmetratge, actuar, enregistrar-lo, editar-lo i finalment visualitzar les seves creacions.

A continuació, podeu veure les dues versions del seu primer curt, titulat “La dolenta, la bona i la lletja”, i “La dolenta, la bona i el lleig”, en homenatge al mític film.

Desitgem que us agradi!La bona, la dolenta i la lletja - Escola Balmes - 2015<a href="http://youtu.be/daMQUQ-4xds" rel="nofollow"><img src="http://i.ytimg.com/vi/daMQUQ-4xds/0.jpg" alt="La bona, la dolenta i la lletja - Escola Balmes - 2015" width="420" height="295" /><br />Watch this video on YouTube</a>La bona, la dolenta i el lleig - Escola Balmes – 2015<a href="http://youtu.be/jttKRcIU2LQ" rel="nofollow"><img src="http://i.ytimg.com/vi/jttKRcIU2LQ/0.jpg" alt="La bona, la dolenta i el lleig - Escola Balmes &ndash; 2015" width="420" height="295" /><br />Watch this video on YouTube</a>

3 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page