top of page
Antecedentes de puntos

Última setmana d’activitats!

Actualizado: 21 mar 2023

Aquesta darrera setmana del segon trimestre, l’hem dedicat a diferents activitats depenent de l’etapa i edat dels nostres alumnes.

Tres alumnes de Sisè van participar el 6 d’abril al FemMates, accedint a la segona fase i Toni Morón va aconseguir passar a la final.

Felicitats a tots per l’entusiasme i ganes de participar!

Aquesta setmana, van començar els petits de la casa, anant a jugar al camp de futbol dilluns al matí, on van fer el joc del mocador, circuits amb pilota als peus, cursa de relleus,…Si per nosaltres el camp és gran, imagineu-vos per a ells…és enorme!

Dimarts, Educació Infantil va continuar amb les activitats, fent la visita a l’Ajuntament de Mataró, on van veure de ben a prop els gegants de la nostra ciutat: la família Robafaves, els Nans, el Drac i el Dragalió.

Dimecres els nens i nenes de Primer i Segon van anar al pavelló Euskadi, on els monitors els van ensenyar a realitzar exercicis a les anelles, barres d’equilibri, llits elàstics i paral·leles.

Divendres els alumnes de 3r i 4t també van fer activitats esportives i van anar a jugar a Hoquei, mentre que els alumnes de Cicle Superior, van anar al pavelló d’esports d’Argentona a fer Bàdminton el divendres.

Continuant amb la línia esportiva, vam fer com cada any, la Cursa per Save the Children al Parc Central de Mataró i vam aconseguir recaptar més de 973€!

No tot va ser esport i els alumnes de 3r a 6è van dedicar tota una jornada a l’enginy i a l’estratègia, participant en el torneig d’escacs de l’escola.

Va ser una jornada on els nens i nenes van poder jugar entre ells i vam poder veure, com la diferència de curs i d’edat entre els alumnes, no és cap tipus d’impediment per a realitzar un treball cooperatiu.

Sovint s’equiparaven els nivells d’escacs sense tenir en compte les seves edats, sinó el seu potencial a l’hora de jugar i els aparellaments van començar cada vegada a estar més igualats.

Els pares també van tenir participació al llarg de la setmana amb l’activitat de l’English Day a la Saleta de l’escola, on van poder veure el nivell d’Anglès dels nostres alumnes per després poder gaudir d’un berenar Made in London.

Finalment, una alumna de Sisè Ainoha Martínez ….. va participar en el certamen de Lectura en veu alta en representació de l’Escola Balmes i va obtenir un diploma per el seu esforç i dedicació.

Ara a carregar piles i a descansar per començar amb força la recta final de curs.

Totes les fotografies als blocs, Flickr, facebook,…

Bones vacances de Setmana Santa!

5 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Amb moltes ganes, iniciem el curs 2024-25!

Acabant la primera setmana del curs, només podem explicar-vos que, els primers dies del curs han passat volant: les ganes i la il·lusió...

Kommentare


  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page