top of page
Antecedentes de puntos

Colònies a Mas Gorgoll

Els dies 27, 28 i 29 de maig els alumnes de l'Escola Balmes des de 1r fins a 5è vam anar de colònies a Palamós.

El primer dia a l'arribar vam esmorzar i vam conèixer els monitors que estarien amb nosaltres aquests dies.


Després d'agafar forces vam conèixer els espais de la casa.

Hi havia camp de fútbol, barquetes restaurades que els pescadors els hi havien regalat i una petita granja amb gallines i cavalls.

Es va fer l'hora de dinar i teniem molta gana. El menjador era gran i vam estar-hi molt bé. Quin arròs tan deliciós que vam menjar.....


A la tarda era hora de baixar al Port. Vam haver de caminar mitja hora però el que vam veure i explicar va ser molt interessant.

Vam entrar al Museu del Port i ens van explicar moltes coses dels peixos, la forma de la seva cua, les brànquies que tenien per respirar, els seus colors, si vivien a la superfície o a sota de tot a la sorra...

Vam veure un vídeo i després vam observar moltes fotografies. També hi havia un vaixell molt gros de fusta.Vam conèixer a la ostra Manuela que ens va demanar ajuda per trobar la seva poció, durant aquells dies hauríem d'estar pendents de les pistes que trobéssim.
El primer dia s'anava acabant. Al vespre tots ben cansats ja esperavem que arribés demà per continuar la nostra aventura.

El segon dia vam estar tot el matí als espais de la casa. Primer vam anar al bosc i vam fer un circuit molt xulo d'equilibri i encara ens va quedar una estona per muntar cabanes.


Després de dinar vam baixar a la platja on ens vam poder mullar els peus, anar fins a l'espigó i aprendre més coses de les nostres platges.
Cansats però contents era hora de fer dutxa i preparar-nos per la nit. Ballariem a la super disco.Ja s'estava acabant. Al matí ja vam deixar les bosses fetes i tot a punt per l'hora de marxar. Encara vam fer una altra baixada a la platja per fer jocs tradicionals.


Quins dies que hem passat. Ara només faltava fer l'últim dinar i esperar l'autocar que ens portés a casa.


25 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comentários


  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page