top of page
Antecedentes de puntos
Foto del escritorDocents

Excursió a Can Parcala

Aquest divendres dia 24 de novembre els alumnes de cicle inicial vam anar d'excursió a Can Parcala.

Tot just arribar ens vam posar a esmorzar ja que haviem d'agafar forces per totes les activitats que ens deparava el dia.



Una sorpresa inesperada abans de l'activitat, va arribar en Sergio amb el seu falcó. Ens va encantar veure com volava i tornada de seguida al guà de'n Sergio. Ens va explicar que estava molt entrenat i que era el seu amic fidel.


Ara sí ens preparavem per aprendre moltes coses sobre el món de les abelles. Vam aprendre les parts del cos i per què servien cadascuna, el procés de la polinització, com s'organitzaven a dins del rusc i moltes coses més.

Per acabar ens van deixar probar tres tipus de mel: la de taronja, la d'ametller i la mil flors. Mai millor dit ens vam llepar els dits.







Arribava l'hora de vestir-nos d'abellaires per poder obrir un rusc amb tota la protecció necessària. Va ser espectacular. Se'ns va passar la por de seguida.




Després d'aquesta experiència única ens va entrar una gana........

Vam dinar depressa ja que ens van dir que faltava l'última sorpresa.


Vam acabar fent una espelma amb les plaques de cera que fan les abelles. Era per portar a casa. Vam estar molt contents però sobretot quan ens van dir que havíem aconseguit el carnet d'abellaire per si un altre dia volíem tornar amb ells.



Va ser una excursió xulíssima.

36 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page