top of page
Antecedentes de puntos

Anem a la biblioteca.

Ahir al matí els alumnes de 4t vam anar a la biblioteca Popular a fer un taller de lectura. La nostra sorpresa va ser que en arribar, ens van rebre unes investigadores les quals ens van comunicar que la nostra activitat havia quedat suspesa. Tenien un gran problema i ens demanaven ajuda urgent. Un individu anomenat " Panxa plena " havia comès presumptament uns delictes a Mataró i l'estaven buscant la policía. Nosaltres hauríem de col·laborar a llegir uns expedients i poder trobar proves dels delictes comesos, a on els va fer i amb quina identitat es presentava ( ja que era molt astut i cada vegada agafava una nova identitat ).

Ens vam posar a treballar de seguida.





Després d'un treball molt minuciós, vam sortir a presentar tot allò que havíem esbrinat. Havíem descobert els delictes, els llocs on es van produir i diferents caracteritzacions de l'individu.




Mentre treballàvem vam rebre una trucada inesperada. Havíem agafat el presumpte delinqüent i ens el portaven al nostre laboratori improvisat!!!

Estava sedat i vam poder comprovar que a la seva panxa tenia tots els objectes que l'incriminaven. Per fi vam poder respirar tranquils. Ens va agradar molt poder col·laborar amb aquesta causa i ens van agrair moltíssim la nostra ajuda.


Si algún altre dia ens necessiten i tornarem. Fins la propera.

34 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page