top of page
Antecedentes de puntos

Colònies a Vilanova de Sau

Els alumnes de 1r a 5è de Primària hem pogut gaudir de tres dies de colònies que ens han servit per fer convivència, passar-ho bé i gaudir tots junts de noves aventures.

Tot just arribar la il·lusió es veia a la seva cara, i amb molta gana vam esmorzar.


La primera tarda ja venia carregada d'activitats. Vam començar fent tir amb arc, on vam poder comprovar la seva dificultat. Ens ho vam passar molt bé i deu ni do el que vam aprendre.




Després de l'esforç calia reposar forces i el pa amb xocolata ho va aconseguir.

Quina gana i que bo!!!!



Era el torn del bosc vertical. L'aventura ens espera. Ponts, obstacles, tirolina.... però tot això amb les mesures de seguretat corresponents. Som-hi.





Havia arribat l'hora d'instal·lar-nos a les habitacions. Quan ho vam tenir tot a punt, vam sortir a jugar al parc, vam sopar i vam fer el joc de nit amb les llanternes (allò que ens agrada tant ).

El joc era per equips: macarró lila contra macarró verd, qui va guanyar?







Hora de dormir!!!!! Bé, és un dir, cansats ho estàvem però l'excitació de la primera nit ja se sap! Finalment tots vam caure rendits a la son.




Després d'haver descansat el que vam poder i de prendre un bon esmorzar: llet amb cola cao, cereals, galetes, torrades amb mantega i mermelada.... era hora de fer una excursió per veure el pantà de Sau i conèixer la seva història.

Ens van explicar la llegenda, vam fer parada a mig camí i vam jugar i quan hi vam ser vam tenir una estona de joc lliure. Ens vam anar animant i jugant amb el fang vam fer boles, construccions i fins i tot ens vam pintar la cara.






La tarda que se'ns presentava era ben divertida: Gimcana.

Proves com veure qui tirava la sabata més lluny, qui era capaç de saltar tres cordes que mica en mica anàvem posant més separades entre elles...

Jocs, jocs i més jocs.




Ja només quedava fer una bona dutxa, sopar i estar a punt per la sessió de discoteca que ens havien preparat.

Allà vam acabar de treure tota l'energia que ens quedava. Cantant i ballant al ritme de la música. L'afonia i el cansament ens va venir després. Avui sí, tothom es va adormir de seguida.


Últim matí: motxilles preparades, ben esmorzats i a gaudir de les últimes activitats que eren orientació i supervivència. Contents però cansats.





Ara toca descansar i explicar a casa tot allò que hem viscut, que no ha estat poc, però sobretot, sobretot desitjar que arribin les colònies de l'any vinent.

A reveure.

44 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page