top of page
Antecedentes de puntos

ELS VALORS DE L’ESPORT

Ahir, ens va visitar l’atleta mataronina Raquel González i Campos especialitzada en marxa atlètica. La Raquel és actual campiona d’Espanya de 10km marxa, líder mundial en 3, 5 i 10 km marxa el 2016, rècord d’ Espanya en 3 i 10 km marxa, entre d’altres, i medallista a les Olimpíades de Rio al 2016.

Va fer una xerrada sobre els valors de l’esport als alumnes de Cicle Superior. La superació, l’esforç, el sacrifici, la importància del treball amb els companys, no per competir, sinó per aprendre d’ells i amb ells. Moltes de les seves experiències, es podien comparar amb situacions que els nostres alumnes viuen a diari. També els va deixar una idea ben clara, és més important OCUPAR-SE que PREOCUPAR-SE, cal buscar solucions i no lamentar-se o pensar que quelcom és impossible.

A la xerrada també va assistir el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Mataró Miquel Àngel Vadell, interessat en escoltar en primera persona, l’experiència d’una mataronina i com aquesta la traspassa als alumnes de la ciutat.

Els nens i nenes van fer, al final, moltes preguntes a la Raquel, a les que ella va respondre molt amablement, preguntes molt interessants, per cert.

Finalment van practicar marxa al pati.

Vàrem escoltar una xerrada molt profitosa. GRÀCIES RAQUEL!!!

3 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page