top of page
Antecedentes de puntos

Fins aviat!

Actualizado: 9 jul 2023

Finalment, el dia que semblava que mai arribaria, ja és aquí. Oi que ha passat de pressa? Després de nou anys a l'Escola Balmes, toca volar cap a llocs nous. Al llarg de tot aquest camí alguns dels vostres companys i companyes han anat marxant i d’altres nous s’han anat incorporant, fins i tot aquest darrer curs.


En aquests nou anys heu viscut moltes experiències plegats, bones i no tan bones. Sigui com sigui, ben segur que teniu molts records guardats al vostre cor.

Us heu fet grans, us hem vist créixer, i ara toca canviar d’escenari, de profes, de companys, d’objectius. És llei de vida!


Personalment, desitjo que tot allò que heu après a l'escola us serveixi, no només a l’institut, sinó també en tots els àmbits de la vostra vida. Recordeu que en aquest nou camí que empreneu heu de tenir confiança en vosaltres mateixos. Heu de ser responsables, bons companys, amables i, el més important: feliços!

Tal com us vaig dir al festival de fi de curs, ja sabeu que això no és un adeu, és un fins aviat. L’escola és casa vostra i ens podeu venir a veure sempre que vulgueu.


Us trobaré a faltar!


31 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page