top of page
Antecedentes de puntos

JOCS FLORALS 2022

Actualizado: 21 mar

JOCS FLORALS 2022

Un esdeveniment cultural i social de primer ordre que avui, hem celebrat a la nostra escola. Ha estat un matí ple d’emocions.

Primer, els/les alumnes de sisè han representat la Llegenda de Sant Jordi i han tingut un públic molt atent; sobretot els nens i nenes d’Educació Infantil. Un cop acabada la representació, s’han entregat els diplomes a tots els guanyadors/res del Certamen Lingüístic, per a Primària, i Artístic, per a Infantil i Primària.

Volem reconèixer l’esforç de tots i totes pel gran entusiasme que han demostrat a l’hora de realitzar els treballs. Seguirem esperonant els/les nostres alumnes per a què segueixin escrivint textos lliures, amb la finalitat d’aprendre i, potser en un futur, convertir-se en grans escriptors i escriptores.

De la mateixa manera, potenciarem l’art del dibuix per a fomentar la creativitat i poder expressar sentiments, sense paraules.

Al final de l’acte, cada alumne/a ha rebut un llibre de regal, gentilesa de l’AMPA de la nostra escola. Gràcies per estar sempre al nostre costat.

NENS I NENES…

MOLTES FELICITATS PER LA FEINA BEN FETA!

0 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page