top of page
Antecedentes de puntos

JOCS FLORALS A L’ESCOLA

Actualizado: 21 mar 2023

El dia de la Verge de Montserrat, amb els nostres alumnes d’Educació Infantil i Primària, vàrem celebrar els Jocs Florals 2015 al teatre Sala Cabanyes.

Els alumnes de 6è van obsequiar a tots els nens i nenes amb l’obra de teatre “La llegenda de Sant Jordi”, amb la que tots estaven molt aspectants. A continuació, es va procedir al lliurament de premis del concurs literari (Educació Primària) i dels concurs artístic (Educació Infantil i Primària).

Cal dir que al Jurat li va costar molt triar entre tots els treballs presentats, ja que n’hi havia de molt bonics. D’aquí que, en més d’una categoria, hi haguessin accèssits. La directora, Maria Rosa Cuscó, va agrair a tots i a totes l’esforç fet i els va animar a continuar escrivint i dibuixant per millorar cada dia més.

Com a cloenda de l’acte, els alumnes del cicle mitjà i superior, acompanyats per la resta d’alumnes de la platea, varen cantar el Virolai seguits pel so de la guitarra i les flautes. Així es posava fi a un acte que és tot un referent a la nostra escola al voltant de la Diada de Sant Jordi.4 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page