top of page
Antecedentes de puntos

Les nostres fortaleses

Podem dir que les fortaleses personals, són el conjunt d’habilitats psicològiques que tenim i les actituds que ens fan destacar. Tenen un valor positiu, ens ofereixen un caràcter definitori i fan que, de forma fàcil i senzilla, siguem capaços de dur a terme diferents tasques.

La Psicologia Positiva parla de sis virtuts o trets positius desitjables (saviesa i coneixement; coratge; humanitat; justícia; moderació; i trascendència) caracteritzades per un total de 24 fortaleses.

Aquestes fortaleses semblen dissenyades des de la nostra infància. Tot i això; és cert que, a mesura que creixem, podem treballar-les de forma deliberada per potenciar-ne algunes si ens calgués. El més important és saber quines són les nostres o quines ens fan falta per poder-les treballar.


Per treballar sobre aquesta temàtica, durant vàries sessions d'Intel.ligència Emocional, els infants de 5è han realitzat diferents activitats que tenien com a objectiu, fer una autoexploració de les seves fortaleses més destacables; així com també, han fet la tasca de trobar i descobrir les fortaleses dels seus companys/es.












“Si tractes a una persona com si fos el que hauria de ser i pot ser... aquesta persona arribarà a ser el que ha de ser i pot ser”. Goethe.



45 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page