top of page
Antecedentes de puntos

Simetries

Els infants de la classe dels patinets estem treballant les simetries amb ajuda dels Crics. En una primera sessió, després d'observar la imatge de dues papallones i adonar-se que les seves ales eren iguals en colors, formes i detalls, vam poder parlar de la simetria.

Cada nen i nena va elaborar la seva papallona en un foli, després van enganxar gomets per decorar les ales seguint la consigna que ens havien donat els Crics "les ales de la papallona han de ser simètriques".

En una altra sessió vam poder jugar amb peces i plantilles on ens presentaven construccions planes, amb ajuda d'un mirall vèiem com havia de ser la figura que cada infant havia de construir. Vam provar de fer-ho entre tots per poder entendre el concepte i després ho van fer individualment seguint el seu ritme i amb plantilles adaptades per a cada un d'ells.

Finalment, vam descobrir la foto de cadascun d'ells, però... Què passava?, només teníem mitja imatge! Havien de dibuixar la seva simetria, va ser molt divertit. Els hi feia molta gràcia veure's mitja cara!





9 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page