top of page
Antecedentes de puntos
Foto del escritorDocents

Sortida a Can Parcala

Els alumnes de cicle inicial hem anat de visita a can Parcala on ens han explicat un munt de coses sobres les abelles i la mel.

Després d'una estoneta de joc esmorzem bé per agafar forces pel gran dia que ens espera.







Abans de començar l'activitat vam tenir una gran sorpresa, va arribar en Segio amb la seva àliga Harris. Ens va explicar que l'àliga era la seva fidel amiga i que havien sortit a la muntanya per tal que pugués fer una estona d'exercici. Va se molt maco veure com volava per sobre dels nostres caps i tornava a la ma d'en Sergio.




Després ens van explicar moltes coses sobre les abelles; que són de color marró i negre no pas grogues i negres com ens pensàvem, com fabriquen la mel, com són d'importants per la pol·linització de totes les flors.....També, mitjançant una petita escenificació, ens van ensenyar que no les havíem de tenir por, que havíem de parlar amb elles amb el cap i amb el cor.... I finalment vam fer un tastet de diferents mels, que bones que eren totes. Mmmmmm!!!




Després de fer una visita a l'eixam i de poder veure les abelles de molt més a prop vam fer una espelma amb la cera que produeixen i el resultat va se genial!!!




23 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page