top of page
Antecedentes de puntos

Viatge a Madrid

Els nois i noies de sisè de primària hem gaudit del nostre esperat i desitjat viatge de fi curs! El dilluns 12 de juny, vàrem sortir de l'escola direcció Madrid. A mig camí, vam visitar la Basílica del Pilar de Saragossa.

L'endemà, un dia ple d'emocions fortes, ja que vam poder gaudir d'un dia sencer al parc d'atraccions de la Warner. Un cop allà, vàrem conèixer a personatges tant entranyables com en Batman, Superman, Correcaminos o la nostra estimada Lola Bunny!


El tercer dia a Madrid va començar amb una visita al centre històric de la ciutat, per conèixer els llocs més emblemàtics com el Palacio Reial, l'Almudena, la Plaza del Sol i la Plaza Real. A la tarda, visita al Parque del Retiro, amb passeig en barca inclòs (menció especial al moment "que empape!"). Al vespre acabàvem el dia amb un moment ple d'emocions, assistint al musical de Matilda.


Finalment, el viatge arribava a la seva fi, però encara quedava temps per visitar el Museu Reina Sofia, on vam poder gaudir de magnífiques obres d'art com el "Guernica" de Pablo Picasso i la "Noia en la finestra" o "El gran masturbador" de Salvador Dalí.

Ha estat un viatge ple de bons moments, rialles i anècdotes!60 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page