top of page
Antecedentes de puntos
Foto del escritorDocents

Viatge a Madrid

Els nois i noies de sisè de primària hem gaudit del nostre esperat i desitjat viatge de fi curs. El dilluns 10 de juny, vàrem sortir de l'escola direcció Madrid. Ens va rebre la pluja, però això no ens va impedir fer una interessant ruta per llocs tan emblemàtics com la Plaza Mayor, la Plaza del Sol o la Catedral de la Almudena.



L'endemà, un dia ple d’aventura i emocions fortes, ja que vam visitar el parc d'atraccions de la Warner. Un cop allà, vàrem pujar a atraccions com el Río Bravo, el Correcaminos Bip Bip o les Cataratas Salvajes. Alguns de nosaltres ens vam atrevir amb la de Batman Gotham City Escape. I com no, un moment per la posteritat, conèixer a la Lola Bunny en persona!



El tercer dia a Madrid va començar amb una visita cultural al Museu Reina Sofia. Allà, ens esperaven obres d’art com el "Guernica" de Pablo Picasso, la "Noia en la finestra" de Salvador Dalí o “La casa de la palmera” de Joan Miró. A la tarda, visita al parc del Retiro, on vam passejar per la fira del llibre, i fins i tot vam veure a cert cuiner famós. Al vespre acabàvem el dia visitant l’animada ciutat d’Agrabah, de la mà de l’Aladdin i la princesa Jasmine.




 Finalment, el viatge arribava a la seva fi, però encara quedava temps per visitar el centre de Madrid, tot comprant alguns records i souvenirs per les nostres famílies. Tots i totes nosaltres podem dir, sens dubte, que ha estat un viatge ple de grans moments, anècdotes i noves experiències! Gràcies a tots per fer-ho possible!



50 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page