top of page
Antecedentes de puntos

Visita al veterinari (II)

La setmana passada el primer grup va poder visitar el veterinari de Mataró on vam conèixer diferents espais i algunes mascotes. Avui hem pogut anar amb l'altre grup. Hem tingut la sort de veure una radiografia d'un gos. On hem pogut identificar els pulmons, els ossos, les costelles... També hem conegut a un Galgo que li han hagut de tallar una poteta, perquè la tenia molt malalta i hem vist el quiròfan on li van fer l'operació.




A la sala de recuperació hem vist un animal que no ens esperàvem trobar. Una tortuga! Estava allà perquè li faltava calci. Gràcies a la tortuga hem après a què abans de tenir un animal ens hem d'informar per saber què és el que necessita.



A la consulta hem conegut a la Lua, una gosseta de quinze anys amb un problema de sobrepès. Ens han ensenyat què és el que miren quan els arriba un gos a la clínica: els ulls, les dents, les orelles, el cor, la panxa...








Per acabar hem conegut a la Suc, un gat que va ser abandonat pels seus propietaris perquè volien marxar de vacances. S'ha de reconèixer que està molt contenta amb la seva nova llar, i més si venen infant a veure-la.







23 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook
bottom of page